MAGICAL INSIGHTS BLOG

Blog For Amitious Female Entreprenurs

English & Norwegian

MAGICAL INSIGHTS

3 tips

TRE TING JEG SKULLE ØNSKE AMBISIØSE GRÜNDERKVINNER VAR BEVISST ANGÅENDE KROPP OG RESULTATER

March 08, 20249 min read

Bodybuilding is an art, your body is the canvas, weights are your brush and nutrition is your paint. We all have the ability to turn a self portrait into a masterpiece!”- Kai Green


Introduksjon:

Har du noen ganger tenkt at drømmekroppen er uoppnåelig? Har du tenkt at styrketrening gjør deg stor og bulket? Har du tenkt at du må finne det “perfekte “ opplegget for å få resultater? Om du har tenkt noe av dette, så er dette blogginnlegget noe som kan aktivere deg til å begynne å skape fysiske resultater du bare har drømt om til nå, og som kan gjøre en massiv forskjell i dine resultater og hvordan du møter opp i business!

Det er et utsagn som heter:


“Bodybuilding is an art, your body is the canvas, weights are your brush and nutrition is your paint. We all have the ability to turn a self portrait into a masterpiece!”- Kai Green



Jeg har alltid elsket dette uttrykket. Hvorfor? Tenk på hvilken skaperkraft du har til å endre din fysiske kropp, men også ditt mindset slik at du kan skape ditt eget “mesterverk”,kroppen.


Du tenker sikkert “ Ja men jeg har jo den kroppen jeg har,jeg får jo ikke gjort noe med slik jeg er skapt!” Jo det kan du faktisk, mye mer enn du tror.


Det starter med de 3 tingen du bør være bevisst for å starte å aktivere bedre fysiske resultater så du kan møte opp i business som en sterk, selvsikker, trygg og stødig leder. Du har sikkert hørt at mindset har alt å si, men har du forstått kraften av å faktisk gjøre noe med det?


Som ambisiøse gründerkvinner avhenger vår suksess i stor grad av hva vi tenker, tror og føler om oss selv. Det er det som til slutt vil “make or break us”. 


TRE TING JEG SKULLE ØNSKE AMBISIØSE GRÜNDERKVINNER VAR BEVISST ANGÅENDE KROPP OG RESULTATER

Så la oss dykke inn i de 3 punktene enhver ambisiøs gründerkvinne bør være bevisst angående kropp og resultater💪

1. Tankene og trossystemene dine betyr mer enn du tror for dine drømme resultater

Du har sikkert hørt det berømte utsagnet fra Henry Ford:


“Whether you think you can, or you think you can't – you're right,” det vektlegger hvor mye det du tenker og tror om deg selv har å si for hvorvidt du lykkes eller ikke.


Tankene er det som starter frøet for all skapelse. Hvis du skaper et produkt, starter det først med en tanke og en ide. Men hvorvidt du tror på ideen om produktet, avhenger av hva tankene dine om produktet er. Tenker du at det ikke er mulig å realisere, så har du rett. Tenker du at det er mulig, så vil du handle deretter.

Det samme gjelder å skape fysiske resultater. La oss si du vil ha mer definerte muskler, en definert mage, gå ned noen kilo og bli sterkere. Hva du tenker om det “prosjektet” vil enten få deg til å lykkes eller feile. I det øyeblikket du tenker at dette ikke er mulig for deg pga X eller Y, så vil du heller ikke tro på det eller handle på det. Du gir opp før du har startet.

Motsatt om du tenker og tror at dette er mulig for deg, så begynner du å gjøre noe med det. Det vil initiere deg til handling og mot til å gjennomføre. Tro og håp har drevet mange mennesker i mål mot sine drømmer og det kan det for deg også.

Det viktigste komponenten i dette er å forstå dine tankemønster og trossystemer. Ved å begynne å tracke dine tankemønster vil du fort se et repeterende mønster som gjentar seg. Først da kan du gjøre noe med det. Du må bli aktivert for å kunne handle,og med aktivert mener jeg å bli bevisst.

Astrologi er en av hovednøklene til å forstå dette mønsteret. Jeg vet av erfaring at å kjenne deg selv,din personlighetstype vil gi deg mange svar på hvorfor du ikke får resultater i helse eller business. Dette er noe jeg skulle ønske ALLE kvinner viste, da hadde du spart deg for leting etter det “perfekte opplegget” fordi nøkkelen og årsaken til manglende resultater er DEG, ingen andre.

Det var nettopp det som landet meg en 3 plass i Bodyfitness!

TRE TING JEG SKULLE ØNSKE AMBISIØSE GRÜNDERKVINNER VAR BEVISST ANGÅENDE KROPP OG RESULTATER

2. Styrketrening gjør deg ikke bulkete, og det kan gi deg drømmekroppen om du gjør det riktig!

Den største myten der ute er at styrketrening gjør kvinner bulkete! Det kan ikke være langt fra sannheten. Om du hadde visst hvilket kraftfullt verktøy det er til å skape din drømmekropp,så hadde du ikke tenkt deg om to ganger før du begynte trene styrke på gymmet på en helt annen måte enn du gjør nå!


Det jeg har erfart selv, før jeg ble personlig trener for over 10 år siden, er at den største tabben kvinner gjør er å løfte for lett og komfortabelt i tro om at de kommer til å bli bulkete og for muskuløse. Derfor er jeg stor fan av at du skal trene som en fitness atlet uten begrensninger, ekstreme metoder og for mye tid.


Hva mener jeg med det? For å bygge og forme kroppen så du blir definert og får strammere og mer formfull kropp på de rette stedene (rumpe, lår etc), må du løfte tungt nok!


Progresjon i trening har mye å si,og derfor er det viktig å løfte tungt nok for å skape det for at kroppen skal kunne endre seg.


La oss si du skal ta Hip Thrust 3 sett med 10 repetisjoner. Du løfter 60 kg og tar 10 rep,men du har mye flere å gå på, du kunne tatt minst 5-10 reps til! Da trener du alt for lett! Det bør være såpass tungt hvert sett at du knapt klarer 2 ekstra reps.


Men om du løfter f. eks 70 kg og tar 10 rep og kjenner at det er så vidt du klarer 2 til, da trener du tungt nok. 


La oss ta det et steg videre. Du kjører dine 3 sett. Å du klarer dette:


70 kg 10 rep

70 kg 8 rep

70 kg 7 rep


Målet er 10 rep. Ok, du klarte ikke det på denne økta. Men da er målet ditt på neste økt å klare 10 rep på alle sett,men ikke sikkert at du klarer det neste gang heller, men gangen etter. Ok, da sikter du mot å klare 10 rep på alle sett. Målet er å hele tiden da øke reps.


Etter du har klart målet må kroppen utfordres mer for å vokse og bygge muskler, enten ved at du øker vekten, eller ved at du tar flere reps om du ikke klarer å øke vekten. 

La oss si at du har klart alle 3 sett med 10 rep og du er klar for vektøkning. Da tar du neste gang:


72.5 kg 10 rep

72.5 kg 8 rep

72.5 kg 6


Da gjør du det samme som i forrige eksemplet og har som mål å klare 10 rep på alle sett.




Det kalles for progressiv overload. Du har en jevn økning i styrke enten ved vekt eller flere reps. Om du begynner å trene på denne måten å har dette i tankene så vil dette kunne gjøre stor forskjell i dine fysiske resultater! Å nei, du kommer ikke til å bli bulkete. Det magiske som skjer skal jeg ta i neste punkt.

3. Det er mulig å skape din drømmekropp med styrketrening!

Om du gjør steg 1 og steg 2 kan jeg love deg at du kommer til dette resultatet på sikt med dedikert jobbing! Ja, du tenker nok igjen at du ikke kan gjøre noe med genetikk,nei det kan du ikke,men det du kan gjøre er å forme kroppen med styrketrening! Hør meg ut på denne. Jeg ble født med flat rumpe, det er bare sånn det var. Lenge trodde jeg at det ikke var mulig å få større rumpe. Inntil jeg begynte som personlig trener og konkurrerte i fitness så skjønte jeg at HELL YES det er mulig!

Problemet er at du ikke trener som en fitness atlet,eller tenker som en fitness atlet, og derfor får du ikke resultater! Om alle hadde gjort dette så hadde vi sett mange flere som hadde vært happy med egne resultater.

La meg forklare. Når du løfter tungt nok så vokser dine muskler. Hva skjer da? Jo huden din fylles ut av disse musklene og gjør at ut ifra hvilke muskelgrupper du velger å fokusere på, så vil kroppen forme seg.Trener du fokusert for å få mer definert mage, spretten rumpe eller få mer definerte lår, så vil disse bli mer formfulle, og kroppen vil oppleves å bli strammere fordi huden er ikke lengre slapp pga “manglende” muskler. 

Jo mindre muskulatur du har, jo slappere blir du i fisken,det er fakta. Å jo eldre du blir, jo mer minskes muskelmasse og du blir enda slappere om du ikke bygger muskler og spiser nok protein. Derfor er styrketrening uhyre viktig for helsen din som gründer, fordi det gjør deg ikke bare fysisk sterk og mentalt sterk, det er veldig gunstig for helsen din.


Så dette var de tre tingene jeg skulle ønske
 enhver ambisiøs gründerkvinne var bevisst angående kropp og resultater

Jeg lover at om du begynner å endre måten rundt det du tenker og tror er mulig for deg, begynner å trene og tenke som en fitness atlet så vil du kunne skape din drømmekropp og få råere resultater.

Om du har lyst å bli aktivert å lære hvordan du kan transformer din kropp og ditt mindset med Astrologi og Styrketrening, bli med meg på BODY & BUSINESS MASTERCLASS 14 MARS KL 20.00 

Gå fra frustrasjon rundt manglende fysiske resultater til å starte på veien mot å AKTIVERE  den formen du drømmer om!

Der skal jeg gå dypere inn i min signaturmetode som jeg bruker i mitt signaturprogram Cosmic Fitness & Business Codes™ hvor jeg lærer bort mye av det jeg snakker om i dette blogginnlegget. 

Du kan melde deg på under her for 333,- før prisen går opp på søndag 10 Mars til 444,-

Dette blir så verdt din tid! Om du synes dette var til hjelp send meg en DM på Instagram om du vil ta samtalen videre eller har spørsmål.

Cosmic Love, Monica❤🪐

soulledbusinesstars.no


gründerkvinner styrketrening masterclass


styrketreningastrologimasterclassstyrkedrømmekroppen
blog author image

Monica Rasmussen at Soulledbusinesstars.no

Welcome! My name is Monica S. Rasmussen and I am an Astrology Strategist, Author of the book Cosmic Co-Creator, Coach & Online personal Trainer..Founder of the Norwegian based company Soulledbusinesstars.no and the Cosmic Co-Creator Podcast 🪐🎙 I help Female Ambitious Entrepreneurs and High Achievers- who want to create better Fitness & Business results using Astrology and Strength Training. My mission is to empower you through strategic Astrology and fitness so you become a powerful leader in your business knowing you can create anything you desire once you understand the power of your personality type and how you can connect to your highest potential. This is for women who aspire to be the Star and director of their own life and dreams and Co-Create with the Cosmos with the help of astrology. Astrology changed my life. It made me realize what a Powerful Co-Creator I am. That I am in the driver seat of my life and dreams. So are you! In this blog and in my podcast I am going to empower you to create the life, health and business of your dreams so that you can become a powerful Creator and Co-Create with the Cosmos.

Back to Blog

GET JUICY FITNESS & ASTROLOGY BLOG UPDATES

Fresh and straight into your inbox to help you create better Fitness & Business Results!Text & Audio.

Also access to a FREE Facebook group to support your health & Fitness goals with lots of inspiration❤

© Copyright 2024 Soul Led business Stars By Monica Rasmussen orgnr: 917667101- Personvernserklæring - Kjøps og salgsvilkår