Weekly Cosmic Health, Business & Beauty Spotlight♌


Et GRATIS ukentlig inspirerende & motiverende astrologisk gründerbrev for gründerkvinner i lydform og skriftlig.


Velkommen til Gründerbrevet -Passer for den ambisiøse Gründerkvinnen som ønsker å få råere fysiske og mentale helse og business resultater ved å bruke astrologi strategisk og praktisk uten å måtte lære deg astrologi og kun høste fordelene.


Meld deg på i dag og la reisen begynne!


Legg igjen din e-postadresse nedenfor for å få eksklusiv tilgang til kraftfulle tips, innsikter og ressurser som vil sette deg på veien mot resultater som driver suksess hver eneste uke om du handler på tipsene du får.

La oss sammen skape magi og å råere helse- og businessresultater, sammen!

Mine Eksklusive Signatur Tjenester

En integrasjon mellom Astrologi og Online Personlig Trening som styrker gründerkvinner som deg innenfra og ut med strategiske “Soul Led”  metoder som gir deg eksepsjonelle resultater i helse og business.

FOR DITT NESTE NIVÅ🗝

Den ultimate transformasjonen kan du oppleve gjennom mitt signatur program, Cosmic Fitness & Business Codes™.

Dette programmet er for deg som søker en dyp forandring, både i din fysiske helse og i bedriftens suksess.

Opptakene åpner kun tre ganger i året, så sørg for å søke nå.

Har du spørsmål, ikke nøl med å kontakte meg på sbstars.no@gmail.com med emne: CFBC.

Og når du først er en del av min Cosmic Orbit, vil du få tilgang til eksklusive tjenester som er forbeholdt mine mest dedikerte kunder. Ta kontakt for å lære mer om hva som venter deg bak kulissene under her.

Les mer om programmet ved å trykke på lenken under.

Om meg-Monica

Astrologisk Strateg og online styrke coach, å en forfatter spire!

Jeg bistår først og fremst med strategisk astrologi coaching og Online styketrening for ambisiøse gründerkvinner som ønsker råe fysiske helse resultater og vil ta business til neste nivå!

Jeg hjelper deg helt enkelt å komme i form! Å bli en sterk, stødig, trygg og selvsikker Gründerkvinne så du kan gjøre en større forskjell.

MIN SIGNATUR METODE

Strategisk Astrologi & Personlig Trening

Jeg integrerer kunnskapen med strategisk astrologi og online styrketrening på en måte som gjør at du ikke bare får bedre og råere resultater, men du tar dem til neste nivå!

Dette skjer fordi du kommer til bunns i årsaken til dine utfordringer i helse og business som ofte ligger i å forstå din personlighetstype, dine typiske tanke-og handlingsmønster, og dine sett med falske trossystemer som begrenser deg fra å komme dit du ønsker å være.

 *strategisk defineres som en metode der du utnytter fordelene av ditt astrologiske potensial og samskaper med astrologien og personlig trening for å få bedre resultater og komme til ditt neste nivå.

Du kan lese mer om dette under services

Hva kundene sier

Hilde Kloppbakken/ Business Coach

Dette sa Gründer Hilde etter kun 90 min Astrologisk Strategi Coaching

"Jeg har hatt gleden av å jobbe med Monica, og opplevelsen har vært veldig interessant!

Det beste med samarbeidet var hennes ekspertise og innsikt i astrologi, som ga råd og innsikter som hjalp meg forstå meg selv bedre som personlighetstype og hvordan dette kan knyttes til min business.

Mine forventninger var ganske nøkterne, men jeg håpet på å få noen artige/nye innsikter ut av readingen. Dette ble absolutt oppfylt, og jeg føler meg mer forberedt på å takle mine business mål.

En av de mest verdifulle innsiktene var hvordan mine naturlige egenskaper kan brukes til å styrke min ledelse og beslutningstaking.

Det ble også påpekt noen veldig interessante “skyggesider” som jeg må si var veldig spennende.

Jeg har nå en klarere forståelse av mine styrker og noen av mine utfordringer. Dette har gjort meg mer bevisst på å forbedre mine kommunikasjonsevner.

Den astrologiske coachingen har virkelig påvirket min tilnærming til business, og jeg føler meg mer selvsikker. Monica tilpasset rådene til mine spesifikke ønsker, noe som gjorde opplevelsen enda mer verdifull.

Jeg vil anbefale Monica til enhver venninne for hennes ekspertise, engasjement og evne til å levere praktiske råd som kan brukes i det daglige.
Hun har hjulpet meg å se mitt potensial på en helt ny måte, og jeg er utrolig takknemlig for det!"

Hilde du var utrolig intressant å coache med ditt mindset! -Monica

Martine Fjellheim/ Gründer

Dette sa Gründer Martine etter kun 90 min Astrologisk Strategi Coaching

"Det beste med å jobbe med deg det var at du fikk et utrolig komplekst tema til å være veldig forståelsesfullt og enkelt.Det er ingenting jeg ville hatt annerledes på timen.Jeg gikk fra timen med et mye klarere blikk på alt.

Monica ga meg et konkret svar på hvorfor jeg har følt at trening har blitt kastet
ned på prioriteringslisten i forhold til helsemål.

Jeg fikk tydelig svar på mine utfordringer og ambisjoner med min business. At jeg burde bli flinkere på å ha balanse i den strukturerte delen av meg som er veldig mål driven, og den som flyter med og bruker intuisjonen.

Hadde en åpenbaring om meg selv og min personlighetstype sett opp imot helse og business at jeg ikke har ledet med hjertet.Den viktigste innsikten var definitivt at jeg burde lede mer med hjertet og vite HVORFOR jeg gjør ting.Det ble tydelig for meg at det er en styrke.

Det skiftet ting for meg på innsiden av å bruke astrologi strategisk.Jeg kom inn i en mer harmonisk del av meg selv.Jeg likte alt med coachingen,men aller best å høre om hvordan jeg kan lede fremover i livet bedre.

Jeg ville anbefale Monica fordi hun er flott på å formidle, gjør det enkelt og forstå.Hun er en veldig god og flott samtalepartner."

Martine,du var en fryd å coache! -Monica

Helga Opsett- Helsecoach og livsstilsveileder


Dette sa Gründer Helga etter kun 90 min Astrologisk Strategi Coaching

"Det beste med å jobbe med Monica var at alt var To the point. Ikke noe synsing eller tolking. Jeg ble lest slik som jeg er. Jeg fikk en større forståelse for grunnlaget, hvorfor jeg saboterer meg selv - uavhengig av tema.

Jeg fikk en åpenbaring rundt min personlighetstype på at tankene mine trigger fysiske reaksjoner, at jeg er nært knyttet til følelsene. Jeg fikk svar på HVORFOR jeg har mine utfordringer med trenings- og helsemål.


Det var en øyeåpner på hvor godt man kan bli kjent med seg selv gjennom en slik lesing

.Den viktigste åpenbaringen var om kroppsvekt og det ga meg innsikt i hvordan mat-nytelse (fråtsing) også kan sees, om det ligger i kartet!


Monica kjenner jo ikke meg, bare fødselsdata, så det er fantastisk hva som kan leses ut fra kartet. Og hva man kan lære av det.

Jeg kan se tydeligere nå at jeg har masse styrke i min skorpion-energi som jeg kan lære meg å utnytte enda mer. Jeg ble også mer bevisst under coachingen at jeg er en person som tenker alt for mye.


Jeg følte det skiftet ting for meg på innsiden av å bruke astrologi strategisk. Føler jeg blir tryggere på meg selv, min personlighet, mine følelser og reaksjonsmønstre.


Jeg vil anbefale Monica videre på grunn av kunnskapen og innsikten hennes. Ho ser styrkene og mulighetene som ligger der i deg.

Det var skikkelig spennende å coache deg Helga!- Monica

Anne-Kari Wasenius
GDPR/ Personvern, vilkår & suksess


"Etter 22 år i selvutviklings- og coachingbransjen og flere kurs - må dette være noe av det beste jeg har investert i!

-Monica går dypt, her snakker vi om EKTE transformasjon ut og inn.

"Føles som om jeg har kjørt med håndbremsen på, og så kommer du og setter fart!"

Linda Dahle Matre|Økonomirådgiver for bedrifter

“Dette overgikk alle mine forventninger!Det var så mye dypere og mer transformerende enn jeg trodde det skulle være!

Monica fikk meg til å se hva potensialet mitt var, og jeg endret hele forretningsideen min og kom ut av coaching programmet og følte meg så styrket!


Da jeg endret bedriften min, kom til min overraskelse også drømme kundene mine løpende!


Og tre måneder etter coachingen er kalenderen min full!"

Solveig Fredriksen/ Helse Coach

"Fitness & Business-integrasjonen oppsummerte alle de gode tingene om meg og hvor langt jeg har kommet, så mye mer klarhet rundt meg selv, og det ga meg mer bevissthet rundt mine mørkere sider, noe som var veldig nyttig.

Jeg fikk klarhet i mine lederskap egenskaper.
Det som overgikk forventningene mine var den positive innvirkningen det hadde på mitt daglige arbeid.


Hovedgrunnen til at jeg anbefaler dette er klarheten du får rundt frykt som holder deg tilbake og fokuset på dine styrker og potensialer."


Den største hindringen som står mellom deg og dine drømme resultater er:

DINE TANKER

DINE FØLELSER

DINE HANDLINGER

DINE TROSSYSTEMER

Hva vil du skape?

- MONICA RASMUSSEN

LAST NED GRATIS

Under her finner du gode ressurser som hjelper deg med å få en solid forståelse av deg selv, og starte å knekke koden og på det som holder deg tilbake fra resultater i helse og business.


Jeg har det populære Gründerbrevet som sendes ut ukentlig med Weekly Cosmic Health, Business & Beauty Spotlights♌

Et GRATIS ukentlig inspirerende & motiverende astrologisk gründerbrev for gründerkvinner i lydform og skriftlig.

Gründerbrevet -Passer for den ambisiøse Gründerkvinnen som ønsker å få råere fysiske og mentale helse og business resultater ved å bruke astrologi strategisk og praktisk uten å måtte lære deg astrologi og kun bare høste fordelene av astrologi.

Meld deg på i dag og la reisen begynne!

Legg igjen din e-postadresse nedenfor for å få eksklusiv tilgang til kraftfulle tips, innsikter og ressurser som vil sette deg på veien mot resultater som driver suksess hver eneste uke om du handler på tipsene du
får.La
oss sammen skape magi og å råere helse- og businessresultater, sammen!

Den engelske podcasten Cosmic Co-Creator som tar for seg kvanteastrologi, fitness, business og helse perspektiver.

Min norske podcast Gründer Fitness & Astro Podden

En podcast for ambisiøse Gründerkvinner som deg som ser på dine helse og business ambisjoner som sjelens kall til å handle på den du er ment å være mer av, og der du er ment å gjøre en større forskjell. Det krever en fysisk og mentalt god form.

BOOK GRATIS SAMTALE

Book denne gratis samtalen for punkt 1 eller 2 beskrevet i lenken under for å få noen kort innspill på astrologikartet ditt og se om min metode passer for deg. Jeg løser en utfordring du står i.

Du kan forvente følgende:

Jeg vil gi deg rask, intuitiv tilbakemelding basert på ditt fødselskart, og hvis jeg føler at jeg kan bistå deg videre, vil du få et skreddersydd tilbud uten forpliktelse til videre samarbeid.

START å knekk mindset koden slik at..


.. du kommer i RÅERE form og tar deg selv og din business til neste nivå!

Hei, mitt navn er Monica Rasmussen, jeg er strategisk astrolog og online trener med over 10 års erfaring. I dette gratis minikurset, med tilhørende arbeidsbok,skal jeg vise deg hvordan du kan starte å knekke koden så du tar dine fysiske helse og business resulater til neste nivå.

Jeg skal dele med deg noe av min signaturmetode fra Cosmic Fitness & Business CodesTM signaturprogram.

I dette minikurset viser jeg deg deler av metoden som fikk meg fra frustrert og dårlig form til en 3 plass i fitness. Denne erfaringen fikk meg til å bli en sterk, trygg, stødig og selvsikker leder i business. Det betyr at du må begynne å bryte noen mønster først for å komme hit.

Dette er min ekspertise til å kombinere kraften av strategisk astrologi med online trening for å bryte mønstre som holder deg tilbake for å skape fysiske resultater og forløse ditt potensial.


Du er her nå⬇

✔Du er frustrert over å prøvd utallige treningsprogrammer og kostholdsplaner uten å se fremgang. Du vet at det er dine tanker og indre prosesser som er problemet,du vet bare ikke hva.

✔Du holder du deg tilbake i business og tør ikke være så synlig som du ønsker på grunn av at du ikke er i den formen du drømmer om.


La meg gi deg verktøyene du trenger gjennom dette minikurset og arbeidsboken.

Som en gründerkvinne sa til meg etter å kun ha lastet ned arbeidsboken:

"Denne arbeidsboken var så mye dypere enn jeg hadde forventet!"

La oss sammen begynne reisen med å knekke de kosmiske kodene som holder deg tilbake fra ditt fulle potensial.

Legg igjen navnet ditt og e-postadressen din nedenfor for å motta en 40 minutters video undervisning av arbeidsboken + nedlastbar PDF som viser deg HVORDAN du kan begynne å ta deg selv, din helse og din business til neste nivå -ved å starte innsiden.

Cosmic Power, Monica💪🪐

Cosmic Co-Creator

Boken er skrevet av Gründer og Astrolog i soulledbusinesstars.no Monica S. Rasmussen.

Boken handler om:

Hvordan slutte å sabotere livet ditt og business drømmene dine ved hjelp av astrologi. Benytt deg av skaperkraften din til å være en massiv medskaper av livet du alltid har drømt om.

Få bevissthet og klarhet i hva som holder deg tilbake i å oppnå drømmene dine. Sett gjennom linsen til astrolog Monica S. Rasmussens historie, som går fra å lede et destruktivt liv til å samskape med astrologi som en hovednøkkel.

Fra selvbevissthet og ut av negative handlingsmønstre, til å være 100% ansvarlig for det du skaper. Lær hvordan du kan være skaperen av ditt eget liv og få klarhet i dine ubevisste selvsaboterende mønstre.

Cosmic Co-Creator er skrevet for kvinnelige gründere med store drømmer som er lei av sitt eget selvsaboterende bullshit og lede et liv i frykt,

- begrensende tanker og trossystemer- traumer fra tidligere liv- underbevisste og begrensende tanker- Tvil på seg selv - frelser kompleks- offermentalitet-people pleasing - selvofring

Destruktive negative tankemønstre - som alle kan spille en rolle i å sabotere livet og drømmene dine.

Monica S. Rasmussen deler sin personlige historie om destruktive mønstre og selvsabotering. Hvordan astrologi ble hennes første skritt som knekte koden på hennes egne og kunders destruktive mønstre.

Også - å bli kjent med seg selv på et dypere nivå og få klarhet og bevissthet. Dette førte til flere spirituelle oppvåkninger som åpnet for en massiv erkjennelse om hvordan man kan endre disse mønstrene.

Dette kan hjelpe deg med å forvandle deg til å ta 100 % ansvar – for livet og drømmene dine. Få tro, håp, tillit, tro og styrke i din evne til å oppnå dem.

FREE DOWNLOAD

Headline that hooks people in, gets them excited and makes them want to sign up.

© Copyright 2024 Soul Led business Stars By Monica Rasmussen orgnr: 917667101- Personvernserklæring - Kjøps og salgsvilkår